Fizetési lehetőségek

Futárral (GLS végzi a szállítást)

Raktárkészleten lévő termékeinket a GLS általában az Ön által megadott szállítási címre szállítja 1 munkanapon belül. Kérjük, a kapcsolattartáshoz feltétlen adja meg telefonszámát, hogy a futár szükség esetén fel tudja venni önnel a kapcsolatot! Készletnyilvántartást oldalunkon nem talál. Várjuk hívását telefonon, vagy levelét e-mailben.
Az aktuális szállítási díjakról munkatársaink minden esetben e-mailben tájékoztatják a rendelésben megadott címén, vagy készséggel adnak felvilágosítást telefonon a hangszer.hu elérhetőségein: 06-20-323-0641, hangszer@hangszer.hu
A futárszolgálat honlapja: www.gls.hu

Amennyiben átutalással kíván fizetni, a rendelés visszaigazolását követően (csak, ha kollégánk visszaigazolja a rendelést) az általunk megküldött számla ellenértékét a 11717009-29902877 bankszámla számra utalhatja, melyet követően kollégáink telefonon felkeresik Önt, majd elindítják a szállítást. Kérjük, CSAK AKKOR indítsa el az utalást, miután egyeztetett velünk, hogy a termékből van-e elegendő szabad mennyiség raktárkészletünkben!

A szállítási díjak Magyarország különböző területein változhatnak. Maximálisan kiszállítható tömeg <40kg.

A futárszolgálat honlapja: www.gls.hu

Futárcéggel történő csomagszállítás esetén, a Felhasználó minden esetben köteles ellenőrizni a csomag- és tartalmának sértetlenségét (sértetlennek látszó csomagolásban is lehet szállítás közben megsérült törött áru), mielőtt átveszi rendelését. Az ellenőrzés során a külsérelmi nyomok mellett győződjön meg a termék sértetlen belső állapotáról is, annak mozgatásával, forgatásával. Belső sérülések lehetnek a leszakadó alkatrészek, melyek nagyobb ütés által letörhetnek, mozognak. Ez azért fontos, mert a Felhasználó aláírásával nem csak a kézbesítés teljesítését igazolja, hanem a sérülésmentes átvételt is. Emiatt, ha utólag kiderül, hogy a dobozban lévő termék törötten érkezett, a szállító cég nem fogja vállalni érte a felelősséget, ezért kártérítést sem fog fizetni. Amennyiben nem tudja személyesen átvenni a csomagot, kérjük, tájékoztassa meghatalmazottját a fentiekről! Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!

A feladott csomag fuvarlevélszámát kérésre a Szolgáltató biztosítja, ha a szállító céggel a Felhasználó bármilyen okból fel szeretné venni a kapcsolatot.

Személyes átvétel a hangszer.hu Hangszerboltban

A megrendelt és visszaigazolt terméket félretesszük önnek üzletünkben az egyeztetett időpontig, de maximum két hétig. A hangszer.hu Hangszerboltban nyitvatartási időben bármikor átveheti a kívánt berendezést az alábbi címen:
CAMPONA HANGSZERBOLT: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37.  hangszer@hangszer.hu


. : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek
és kizárólag aktuális készletünk erejéig, melyről visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk vásárlóinkat/érdeklődőinket.
Minden weboldalunkon leadott rendelés csak akkor tekinthető visszaigazolt megrendelésnek, ha kollégánk e-mailen egyértelműen megerősíti, hogy az adott termékből van jelenleg készketen általunk megvásárolt és bevételezett modell.
Weboldalunkon feltűntetett árak nem számítanak árajánlattételnek.


2 COMMENTS

    Kovács Hetti

    Nemrég rendeltem a cégtől és előre utalással fizettem. Nagyon rugalmasak voltak, köszönöm!

    Vaskó Mária

    SENCOR zongorát vásároltam. A legolcsóbb ajánlat volt, amit találtam és még aznap kiszállították az üzlet kollégái. így kell ezt csinálni! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.