Szállítási feltételek

Webáruházban megrendelt termékekre DÍJMENTES SZÁLLÍTÁS érvényes 50 000 Ft feletti rendelés esetén. 50 000 Ft alatti vásárlás esetén a szállítás díja 1500 Ft.

Átvételi lehetőségek:

Futárral (GLS végzi a szállítást)

Utánvéttel (futárnak fizet kp-ben) a GLS futárszolgálat üzletünkben átveszi a terméket és ezt követően azt az Ön által megadott szállítási címre szállítja 1 munkanapon belül (készlet függvényében). Kérjük a kapcsolattartáshoz feltétlen adja meg telefonszámát, hogy a futár szükség esetén fel tudja venni önnel a kapcsolatot!
Az aktuális szállítási díjakról munkatársaink minden esetben telefonon tájékoztatják a rendelésben megadott telefonszámán, vagy készséggel adnak felvilágosítást telefonon a hangszer.hu elérhetőségein: 06-70-750-1917, hangszer@hangszer.hu
A futárszolgálat honlapja: www.gls.hu

Amennyiben átutalással kíván fizetni, a rendelés visszaigazolását követően a számla ellenértékét a 11717009-29902877 bankszámla számra legyen kedves utalni, melyet követően kollégáink telefonon felkeresik Önt, majd elindítják a szállítást. Kérjük, CSAK AKKOR indítsa el az utalást, miután egyeztetett velünk, hogy a termékből van-e elegendő szabad mennyiség raktárkészletünkben!

A szállítási díjak Magyarország különböző területein változhatnak. Maximálisan kiszállítható tömeg <100kg.

A futárszolgálat honlapja: www.gls.hu

Futárcéggel történő csomagszállítás esetén, a Felhasználó minden esetben köteles ellenőrizni a csomag- és tartalmának sértetlenségét (sértetlennek látszó csomagolásban is lehet szállítás közben megsérült törött áru), mielőtt átveszi rendelését. Az ellenőrzés során a külsérelmi nyomok mellett győződjön meg a termék sértetlen belső állapotáról is, annak mozgatásával, forgatásával. Belső sérülések lehetnek a leszakadó alkatrészek, melyek nagyobb ütés által letörhetnek, mozognak. Ez azért fontos, mert a Felhasználó aláírásával nem csak a kézbesítés teljesítését igazolja, hanem a sérülésmentes átvételt is. Emiatt, ha utólag kiderül, hogy a dobozban lévő termék törötten érkezett, a szállító cég nem fogja vállalni érte a felelősséget, ezért kártérítést sem fog fizetni. Amennyiben nem tudja személyesen átvenni a csomagot, kérjük, tájékoztassa meghatalmazottját a fentiekről! Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét a Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!

A feladott csomag fuvarlevélszámát kérésre a Szolgáltató biztosítja, ha a szállító céggel a Felhasználó bármilyen okból fel szeretné venni a kapcsolatot.

Személyes átvétel a hangszer.hu Hangszerboltban

A megrendelt és visszaigazolt terméket félretesszük önnek üzletünkben az egyeztetett időpontig, de maximum két hétig. A hangszer.hu Hangszerboltban nyitvatartási időben bármikor átveheti a kívánt berendezést az alábbi címen:
1088 Budapest, Baross utca 77. hangszer@hangszer.hu

. : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek
és kizárólag aktuális készletünk erejéig, melyről visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk vásárlóinkat/érdeklődőinket.
Minden weboldalunkon leadott rendelés csak akkor tekinthető visszaigazolt megrendelésnek, ha kollégánk e-mailen egyértelműen megerősíti,
hogy az adott termékből van jelenleg készketen általunk megvásárolt és bevételezett modell.
Weboldalunkon feltűntetett árak nem számítanak árajánlattételnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.