50 000 Ft-os NYEREMÉNY ZENEKAROKNAK

50 000 Ft-os hangszervásárlási utalvány a nyeremény a HANGMESTER.HU 2022-es DalszövegÉrtelmező pályázatán. Nevezhetnek dalszerzők, egyéni előadók, vagy zenekarok olyan dallal, aminek a szerzője a zenekar valamely tagja. Nagyon egyszerű nevezni, ugyanis csupán a dal Youtube linkjét kell hozzászólás formájában megosztani a HANGMESTER.HU FÓRUM “MUTAMEG” topicjában, s pár sorban leírni, hogy mi a dal mondanivalója.
A megosztott dalok közül az lesz a győztes, amelyikre a legtöbb szavazat érkezik, ám itt NEM KELL REGISZTÁLNI a szavazáshoz, vagy boynolult kérdőíveket kitölteni, csupán e-mailben megírni az adott dal bejegyzésének sorszámát és 1 (csupán egyetlen!) mondattal megindokolni, hogy miért arra a dalra esett a választás.

A pályázat kezdete: 2022.11.01.
A szavazás vége: 2022.12.06.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

– Egy zenekar/előadó több dallal is pályázhat?
– IGEN. De külön hozzászólásként megosztva. (minta a VILLON TRIÓ 26589. sorszámú bejegyzése)

– Egy e-mail címről több dalra is lehet szavazni?
– IGEN. Ha több megosztott dal is tetszik, akkor többre is szavazhatsz, csak külön meg kell indokolnod, hogy melyiknek miért tetszik a mondanivalója.

– Érvényes-e a jelentkezés, ha csak a Youtube linket osztom meg, de nem írok semmit a dal mondanivalójáról?
– NEM. Örülünk ebben az esetben is a dalodnak és biztos sokan meghallgatják majd, de mivel ez egy “DalszövegÉrtelmező” program, fontos, hogy írj a dal mondanivalójáról.

– Kell regisztrálnom a szavazáshoz?
– NEM. Csak egy e-mailt kell küldened a hangmester@hangmester.hu címre az adott dal bejegyzésének sorszámával (pl. 26589) és egyetlen mondattal, amivel indokolod, hogy mirté az adott dalra szavaztál

– Több dal is nyerhet 50 000 Ft-ot?
– NEM. Egy győztes lesz a végén. Ha döntetlen az állás, akkor az első plusz szavazatig hosszabbítjuk a versenyt.

– Mit vehetek az 50 000 Ft-os utalványból?
– Bármit a HANGMESTER.HU Hangszerboltban: 1191 Budapest, Üllői út 201. SHOPMARK Bevásárlóközpont

– A nevezéshez kell regisztrálnom?
– Igen, akkor tudsz hozzászólni a FÓRUM-ban, ha regsiztrálsz, ami nem tart fél percig sem.

– Ki szavazhat a dalomra?
– Bárki, akinek van e-mail címe: rajongók, barátok, család, ismeretlenek, akinek tetszik a dalod, vagy a mellé írt mondataid

– Mi kell, hogy szerepeljen a posztban, amivel nevezek?
– A dal címe, az előadó (lehetőség szerint a szerző is) és néhány mondat, mely a szöveg mondanivalójáról szól

– Van-e nevezési díj?
– NINCS. Bárki nevezhet általa írt dallal, vagy olyan dallal, amit neki írtak.

– Ki kapja az 50 000 Ft-os utalványt, ha nyer a dal?
– Aki nevezett, de természetesen csak a szerző hozzájárulásával érdemes nevezni, mert ha vitás helyzet alakul ki az előadó és a szerző között, akkor értelemszerűen a szerző szava lesz döntő a nyeremény átadásakor.
A HANGMESTER-Online Kft. fenntartja a jogot arra, hogy ha a pályázat során előre nem látott, jogilag vitás helyzet alakul ki, akkor ennek rendezéséig visszatartja a díj átadását. (pl. szerző és előadó vitája).

– Mi tehát a teendőm, ha van egy jó dalom?
– A HANGMESTER.HU FÓRUM oldalán a “MUTAMEG” topicban egy hozzászólásban írok a dalom mondanivalójáról, s ugyanebbe a posztba beteszem a dal Youtube linkjét a megfelelő gombbal (minta a VILLON TRIÓ posztja). Ezután megkérem barátaimat, rajongóimat, hogy írjanak egy e-mailt a hangmester@hangmester.hu címre a hozzászólásom sorszámával és egy mondattal, hogy miért rám szavaznak. Ez után már csak várnom kell, hogy a rám érkezett legtöbb szavazatnak köszönhetően átvegyem az 50 000 Ft értékű utalványt.

Hajrá mindenkinek!
Mutassuk meg egymásnak dalainkat!
Várjuk bejegyzésed a FÓRUM-ban! 🙂

HANGMESTER.HU

X
preloader